VI HAR ALLT DU BEHÖVER SOM UTSTÄLLARE!

Vad roligt att du vill ställa ut på en mässa hos oss! För att ditt mässdeltagande skall bli en succé krävs att allt fungerar bra före, under och efter mässan. Vår tekniska personal tar väl hand om dig hela vägen. Vi arbetar tillsammans med välrenommerade Malmö Mäss-Service för att bygga upp mässinnehåll. Mäss-Service är ett företag som sedan 1994 bedrivit verksamhet inom utställning och evenemangsbranschen. Förutom samarbetet med Malmömässan bygger Mäss-Service mässor och utställningar runt om i landet. De har också verksamheter i både Stockholm och Göteborg. Som utställare är du varmt välkommen att kontakta Mäss-Service vid tekniska frågor och beställningar.

Beställ i tid och spara pengar!

Kontakta Mäss-Service i god tid innan du ska ha ditt arrangemang hos oss. Sista dag för beställning är tjugo dagar innan ditt arrangemang. Observera att vi debiterar 25 procent extra för artiklar och tjänster om du beställer dem senare än 20 arbetsdagar före mässans inflyttning. Hör av dig i tid och spara pengar! Ändring eller avbeställning senare än 10 arbetsdagar innan mässans öppningsdag debiteras fullt pris.

VIKTIGA DOKUMENT

Fakturering

All monterservice faktureras innan mässans start med betalningsvillkor tio dagar netto. Alla priser i katalongen är hyrpriser för hela mässperioden, exklusive moms, om inte annat anges. Mäss-Service reserverar sig för eventuella tryckfel samt prisjustering.

Mat & Dryck

För utställande företag erbjuder vi även montercatering, där vi levererar allt från kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Genom att vara på plats kan vi snabbt och enkelt höja nivån på din monterupplevelse och bjuda dina besökare på något extra.

Maila oss gärna, så berättar vi mer!

Alkoholregler för dig som ställer ut

Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för anläggningens restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via Mässrestauranger om du vill servera på alkohol i din monter. Observera att det inte är tillåtet att servera alkohol innan 11.00.

Scroll to Top