Malmömässan - i hjärtat av Greater Copenhagen!

Malmömässan är en modern mötesanläggning som kan vara värd för alla typer av evenemang: mässor, utställningar, möten, kongresser och företagsevenemang– endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt. Mötesanläggningen är byggd 2012 med en mässhall på 10 000 m2, ett konferenscenter med 17 mötesrum för 20 upp till 1100 personer, plenumsal i mässhallen för upp till 3000 personer och två restauranger.

Läget är optimalt för stora arrangemang med deltagare från när och fjärran. Från tågstationen 3 minuter från anläggningen når du Kastrup på 12 minuter, Malmö centrum på 3 minuter och Köpenhamns centralstation på 24 minuter. Boende är alltid nära med 700 hotellrum inom gångavstånd och ytterligare 4000 inom 15 minuter. Tillsammans med närbelägna Malmö Arena kan man ta emot arrangemang på upp till 5000 personer.

Förutom vår KRAV-märkta restaurang så arbetar vi ständigt med att utveckla vårt hållbarhetstänk. T ex är hela anläggningen Green Building certifierad och har Sveriges största sedumtak.

Centralt så in i Norden

Arrangerar du ambulerande kongresser eller har flera konferenser på fler orter i Sverige? I Stockholm och Göteborg hittar du Malmömässans systeranläggningar – Kistamässan och Åbymässan. Vi erbjuder tre multiflexibla fullserviceanläggningar där vi kan hjälpa dig med allt du behöver för att skapa ditt event eller din mässa. Som arrangör äger du alltid din del av huset och har alla möjligheter att anpassa lokalerna efter ditt behov. Vi kan erbjuda bra flöden mellan mötesrum, utställningsytor, restaurang och mingelytor. Våra anläggningar har hög teknisk standard och ett brett utbud av skickliga samarbetspartners. Nu har du möjlighet att via en kontakt boka ditt event i landets tre största städer.

För besökare

Malmömässan är strategiskt placerad i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel som med sin utmärkta infrastruktur gör det lätt för såväl nationella som internationella deltagare att ta sig hit. Det mest bekväma sättet att resa är att använda tågen som stannar vid Hyllie station, bara ett stenkast från anläggningen. Från Hyllie station når du dessutom Köpenhamns internationella flygplats på 11 min, Malmö centralstation på 7 min och Köpenhamns centralstation på 24 minuter. Inom gångavstånd från mässan finns över 700 hotellrum, över 3000 parkeringsplatser och ett av Sveriges största köpcentrum – Emporia.

För utställare

Malmömässan samarbetar med Malmö Mässervice för all teknikleverans i samband med evenemang. De har både kunnande och utrustning för att skapa ultimata mötesupplevelser. Mässervice hjälper till med allt från helhetskoncept som att rita och designa en rå lokal till färdigställandet av ett färdigt arrangemang. Allt ifrån mässor, event med underhållning och middagar till konferenser, bolagsstämmor och kick-offs.

För arrangörer

Planerar du en mässa, kongress, bolagsstämma, bankett eller kanske ett företagsevent eller styrelsemöte? På Malmömässan hittar du moderna, flexibla lokaler för både små och stora möten. Vi kan erbjuda 17 stycken mötesrum, alla i anslutning till stora utställningsytor. Vår ambition är att vara den optimala anläggningen för det moderna och effektiva mötet. Vi kan ta emot sällskap på upp till 8 000 personer.

Easyfairs​

Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.
För mer information, besök Easyfairs hemsida http://www.easyfairs.com

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi letar alltid efter nya talanger för att stärka vårt lag.
Vi anställer branschens stjärnor, de mest engagerade och professionella medarbetarna. Om du vill jobba hos oss, klicka här för lediga tjänster!

Följ oss på LinkedIn eller vårt pressrum för senaste nytt!

Scroll to Top