Malmömässan

- i hjärtat av Greater Copenhagen!

Malmömässan är en modern mötesanläggning som kan vara värd för alla typer av evenemang: mässor, utställningar, möten, kongresser och företagsevenemang– endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt. Mötesanläggningen är byggd 2012 med en mässhall på 10 000 m2, ett konferenscenter med 17 mötesrum för 20 upp till 1100 personer, plenumsal i mässhallen för upp till 3000 personer och två restauranger.

Läget är optimalt för stora arrangemang med deltagare från när och fjärran. Du når tågstationen på 3 minuters promenad från anläggningen och därifrån når du Kastrup på 12 minuter, Malmö centrum på 3 minuter och Köpenhamns centralstation på 24 minuter. Boende är alltid nära med 700 hotellrum inom gångavstånd och ytterligare 4000 inom 15 minuter. Tillsammans med närbelägna Malmö Arena kan man ta emot arrangemang på upp till 5000 personer.

Förutom vår KRAV-märkta restaurang så arbetar vi ständigt med att utveckla vårt hållbarhetstänk. Exempelvis så är hela anläggningen Green Building certifierad och har Sveriges största sedumtak.

Vi ses säkert

Varje år arrangerar vi många stora och små evenemang. De är alla olika och vi anpassar våra säkerhetsrutiner efter storlek på event, tidpunkt och innehåll. Vill du veta hur våra rutiner ser ut på ett specifikt evenemang så är du välkommen att kontakta oss . Säkerhet och hälsa för utställare och besökare är vår högsta prioritet.
Vi ser fram emot att se dig under 2024!

Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.
För mer information, besök Easyfairs hemsida http://www.easyfairs.com

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi letar alltid efter nya talanger för att stärka vårt lag.
Vi anställer branschens stjärnor, de mest engagerade och professionella medarbetarna. Om du vill jobba hos oss, klicka här för lediga tjänster!

Följ oss på LinkedIn eller vårt pressrum för senaste nytt!

Scroll to Top