VI HAR ALLT DU BEHÖVER SOM UTSTÄLLARE!

Vad roligt att du vill ställa ut på en mässa hos oss! För att ditt mässdeltagande skall bli en succé krävs att allt fungerar bra före, under och efter mässan. Vår tekniska personal tar väl hand om dig hela vägen. Vi arbetar tillsammans med välrenommerade Malmö Mäss-Service för att bygga upp mässinnehåll. Mäss-Service är ett företag som sedan 1994 bedrivit verksamhet inom utställning och evenemangsbranschen. Förutom samarbetet med Malmömässan bygger Mäss-Service mässor och utställningar runt om i landet. De har också verksamheter i både Stockholm och Göteborg. Som utställare är du varmt välkommen att kontakta Mäss-Service vid tekniska frågor och beställningar.

Malmö Mäss-Service
+46 (0) 40 30 67 20
info@mass-service.se

Beställ i tid och spara pengar!

Kontakta Mäss-Service i god tid innan du ska ha ditt arrangemang hos oss. Sista dag för beställning är tjugo dagar innan ditt arrangemang. Observera att vi debiterar 25 procent extra för artiklar och tjänster om du beställer dem senare än 20 arbetsdagar före mässans inflyttning. Hör av dig i tid och spara pengar! Ändring eller avbeställning senare än 10 arbetsdagar innan mässans öppningsdag debiteras fullt pris.

VIKTIGA DOKUMENT

Fakturering

All monterservice faktureras innan mässans start med betalningsvillkor tio dagar netto. Alla priser i katalongen är hyrpriser för hela mässperioden, exklusive moms, om inte annat anges. Mäss-Service reserverar sig för eventuella tryckfel samt prisjustering.

Mat & Dryck

Mässrestauranger är ett familjeföretag som ägs och drivs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson samt modern Karin Johansson. Vad som började med en självservering i gamla S:t Eriksmässan 1962 har drygt 50 år senare vuxit till en koncern med restauranger, bankettverksamhet och konferensanläggning i välkända byggnader i Sverige.

2012 tog Mässrestauranger steget utanför Stockholm och blev restauratör för Malmömässan. Vi startade Mässrestauranger i Malmö som driver två permanenta restauranger på Malmömässan, Cloud och Forest. Även där bygger vi upp extracaféer inför arrangemang i mässhallarna och har en fantastisk festvåning med stor kapacitet.

För utställande företag erbjuder vi även montercatering. Via montercatering levererar vi allt ifrån kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Eftersom vi finns och agerar direkt på plats kan du enkelt och snabbt höja nivån i din monter och bjuda på något extra.

Maila oss gärna, så berättar vi mer!

Alkoholregler för dig som ställer ut

Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för anläggningens restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via Mässrestauranger om du vill servera på alkohol i din monter. Observera att det inte är tillåtet att servera alkohol innan 11.00.

Scroll to Top