Hotell nära malmömässan

BW Malmö Arena Hotel

På bästa läge rakt över gatan från Malmömässan har du Malmö Arena Hotel
Malmö Arena Hotel erbjuder dig som deltagare/besökare 12% rabatt på dagens aktuella pris.
Boka specialpriset
EVENT SPECIAL PROMOTION
endast bokningsbart via nedan länk.
Observera att biljett/inbjudan eller annan bekräftelse till Malmömässan måste visas upp vid incheckning på hotellet.

Quality Hotel View

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.

Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. På 16:e våningen finns en stor VIP-svit med det absolut bästa läget i hela huset. På samma våning, samt på våningen under, finns även fantastiska Deluxerum. Hotellet har även ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise

Scandic Triangeln

Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln.
Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.
Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum; en naturlig mötesplats och ett landmärke som de allra flesta malmöbor och många besökare har en relation till. Här bor du på stans största shoppinggata med butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren. Läget gör att du har nära till det mesta, oavsett vilket mål du har med ditt besök. Både flygbussar, lokalbussar och tåg finns runt knuten. Till Köpenhamns flygplats tar du dig med snabbtåg till på bara 18 minuter!

Scroll to Top