Mat och dryck

Välkommen till våra Mässrestauranger!

Malmömässan har två restauranger, som vid behov kan kompletteras med uppbyggda festlokaler i mässhallen.

Restaurangerna drivs av Malmö Mässrestauranger som har stor erfarenhet från såväl små intima möten till stora banketter upp till 5000 gäster. Från snittar till din monter till eftermiddagsfika i ditt konferensrum. Till konferenslunch eller en pampig galamiddag. Tänk på att menyer alltid kan skräddarsys utifrån tillfälle och arrangemang. Mässrestaurangers mål är att förstärka helhetsintrycket för besökarna på MalmöMässan genom att ge mat och serviceupplevelser utöver det vanliga. Mässrestauranger är Sveriges första KRAV-märkt restaurangföretag vilket innebär att de alltid utgår från miljön när de gör sina inköp. Ett medvetet matval en grundläggande tänkt verksamheten.

Det blir godare helt enkelt!

Restaurang Cloud

Cloud är möjligheternas restaurang och festvåning. Det är en spektakulär lokal en trappa upp med 450 platser, flexibelt byggd för att kunna fungera både som konferens/festvåning, bufférestaurang samt bordsservering. Lokalen passar stora som små arrangemang och går att anpassa efter tycke och smak. Strax intill ligger mässans konferensavdelning.

Restaurang Forest

Forest ligger i anslutning till mässhallen. Under mässorna kan besökarna handla sitt morgonkaffe och eftermiddagsfika i cafédelen och lunch serveras från öppna köket. Maten wokas färdigt eller grillas av våra kockar framför gästen. Restaurangen går även att abonnera och passar utmärkt vid festmåltider, konferensluncher eller andra evenemang.

Bankettmiddag i mässhallen

Är ni fler än 450 personer så bygger vi upp fantastiska bankettsalar i vår mässhall. Med hjälp av tyger och ljus kan vi skapa en stämningsfull och flexibel middagslokal. Behövs scen för uppträdande, dansgolv, barer eller en loungeyta? Inga problem – vi skräddarsyr lokalen efter ditt arrangemang. I mässhallen kan vi ta middagar upp till 5000 personer – alltid med lika hög kvalitet!

Mat och Dryck i närheten

Om du letar efter en trevlig restaurang i närheten av mässan, har vi några rekommendationer som kan passa dina smaklökar. Här finns flera alternativ för dig att utforska och njuta av lokala och internationella rätter.

Edge kitchen

Hyllie, vattenparksgata 12

Edge Kitchen är din plats för alla dagens måltider, från frukost till middag, med en meny som lockar med alternativ som kött, fisk och vegetariska rätter. Genom att anpassa sina menyer efter säsongens färska råvaror garanterar Edge Kitchen att smakerna är på topp vid varje besök.

Restaurang pascal

Hyllie, Boulevard 8C

Pascal är en restaurang som erbjuder både lunch och middag med en bred meny som passar alla smaker. Innan du sätter dig till bords på restaurangen kan du ta dig en sväng till loungen och låta dig fascineras av de häftiga akrobatiska övningarna som pågår inne i LEAP Fly and Padel Centers vindtunnel.

cicchetti

Arenagatan 8a, Malmö

Cicchetti är en dröm för pastaälskare, med en meny som lockar både under lunch och middag. Som en äkta italiensk restaurang med smårätter och pasta, erbjuder de varierande rätter från dag till dag, vilket ger gästerna en smakrik och spännande upplevelse varje gång de besöker restaurangen.

Nilsson restaurang & bar

Hyllie Boulevard 12, Malmö

På Malmö Arena Hotel finns Nilsson Restaurang och Bar, som erbjuder både lunch och middag med fokus på nordiska och klassiska rätter. Här kan gästerna njuta av en kulinarisk upplevelse med noggrant utvalda råvaror och smakrika matupplevelser.

Hållbart och smakfullt

Våra restauranger strävar alltid efter att erbjuda förstklassiga måltider med hänsyn till miljön och med medvetenhet om vår miljöpåverkan.

För att minska vår klimatpåverkan har vi valt att inte serverar något rött kött på våra restauranger och vi ber våra leverantörer att endast köpa in MSC-märkt fisk och skaldjur. Istället väljer vi i största möjliga mån ekologiska produkter och erbjuder helt ekologiska rätter, samt varje dag finns det åtminstone en vegetarisk rätt. Vi arbetar också aktivt med att minska vårt matavfall genom att tillämpa portionskontroll och minskad användning av engångsartiklar vid alla serveringstillfällen.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

Scroll to Top