Välkommen till våra Mässrestauranger!

Malmömässan har två restauranger, som vid behov kan kompletteras med uppbyggda festlokaler i mässhallen.

Restaurangerna drivs av Malmö Mässrestauranger som har stor erfarenhet från såväl små intima möten till stora banketter upp till 5000 gäster. Från snittar till din monter till eftermiddagsfika i ditt konferensrum. Till konferenslunch eller en pampig galamiddag. Tänk på att menyer alltid kan skräddarsys utifrån tillfälle och arrangemang. Mässrestaurangers mål är att förstärka helhetsintrycket för besökarna på MalmöMässan genom att ge mat och serviceupplevelser utöver det vanliga. Mässrestauranger är Sveriges första KRAV-märkt restaurangföretag vilket innebär att de alltid utgår från miljön när de gör sina inköp. Ett medvetet matval en grundläggande tänkt verksamheten.

Det blir godare helt enkelt!

Restaurang Cloud

Cloud är möjligheternas restaurang och festvåning. Det är en spektakulär lokal en trappa upp med 450 platser, flexibelt byggd för att kunna fungera både som konferens/festvåning, bufférestaurang samt bordsservering. Lokalen passar stora som små arrangemang och går att anpassa efter tycke och smak. Strax intill ligger mässans konferensavdelning.

Restaurang Forest

Forest ligger i anslutning till mässhallen. Under mässorna kan besökarna handla sitt morgonkaffe och eftermiddagsfika i cafédelen och lunch serveras från öppna köket. Maten wokas färdigt eller grillas av våra kockar framför gästen. Restaurangen går även att abonnera och passar utmärkt vid festmåltider, konferensluncher eller andra evenemang.

Bankettmiddag i mässhallen

Är ni fler än 450 personer så bygger vi upp fantastiska bankettsalar i vår mässhall. Med hjälp av tyger och ljus kan vi skapa en stämningsfull och flexibel middagslokal. Behövs scen för uppträdande, dansgolv, barer eller en loungeyta? Inga problem – vi skräddarsyr lokalen efter ditt arrangemang. I mässhallen kan vi ta middagar upp till 5000 personer – alltid med lika hög kvalitet!

Scroll to Top