Välkommen till våra Mässrestauranger!

Malmömässan har två restauranger, som vid behov kan kompletteras med uppbyggda festlokaler i mässhallen.

Restaurangerna drivs av Malmö Mässrestauranger som har stor erfarenhet från såväl små intima möten till stora banketter upp till 5000 gäster. Från snittar till din monter till eftermiddagsfika i ditt konferensrum. Till konferenslunch eller en pampig galamiddag. Tänk på att menyer alltid kan skräddarsys utifrån tillfälle och arrangemang. Mässrestaurangers mål är att förstärka helhetsintrycket för besökarna på MalmöMässan genom att ge mat och serviceupplevelser utöver det vanliga. Mässrestauranger är Sveriges första KRAV-märkt restaurangföretag vilket innebär att de alltid utgår från miljön när de gör sina inköp. Ett medvetet matval en grundläggande tänkt verksamheten.

Det blir godare helt enkelt!

Restaurang Cloud

Cloud är möjligheternas restaurang och festvåning. Det är en spektakulär lokal en trappa upp med 450 platser, flexibelt byggd för att kunna fungera både som konferens/festvåning, bufférestaurang samt bordsservering. Lokalen passar stora som små arrangemang och går att anpassa efter tycke och smak. Strax intill ligger mässans konferensavdelning.

Restaurang Forest

Forest ligger i anslutning till mässhallen. Under mässorna kan besökarna handla sitt morgonkaffe och eftermiddagsfika i cafédelen och lunch serveras från öppna köket. Maten wokas färdigt eller grillas av våra kockar framför gästen. Restaurangen går även att abonnera och passar utmärkt vid festmåltider, konferensluncher eller andra evenemang.

Bankettmiddag i mässhallen

Är ni fler än 450 personer så bygger vi upp fantastiska bankettsalar i vår mässhall. Med hjälp av tyger och ljus kan vi skapa en stämningsfull och flexibel middagslokal. Behövs scen för uppträdande, dansgolv, barer eller en loungeyta? Inga problem – vi skräddarsyr lokalen efter ditt arrangemang. I mässhallen kan vi ta middagar upp till 5000 personer – alltid med lika hög kvalitet!

Hållbara restauranger för en bättre planet

Våra restauranger strävar alltid efter att erbjuda förstklassiga måltider med en medvetenhet om vår miljöpåverkan. En stor del av våra inköp är ekologiska och vegetariska, och vi prioriterar att köpa närproducerade råvaror så mycket som möjligt för att minimera vår klimatpåverkan.

Vi tar aktivt ansvar för våra val av livsmedel och serverar endast MSC-märkt fisk när det är möjligt och vi serverar inte rött kött under mässan. Dessutom använder vi minimalt med engångsartiklar och rengör våra ytor enbart med miljöcertifierade rengöringsmedel för att säkerställa hållbarheten.

Vi uppmuntrar våra gäster att bidra till vårt hållbarhetsarbete genom att ta med sig egna återanvändbara muggar och flaskor för att fylla på med vatten och kaffe under dagen. För dem som har med sig egna muggar erbjuder vi möjligheten att fylla på från våra kaffestationer och vi har även placerat ut vattenstationer på mässgolvet där besökare kan fylla på sina medhavda flaskor.

Vi ber också om hjälp med återvinningen och uppmanar alla att sortera sitt avfall korrekt genom att använda våra uppmärkta behållare för plast, papper, kartong och matavfall.

Tack för att du hjälper oss att skapa en mer hållbar och miljövänlig mässa på Malmömässan!
Scroll to Top