Kommande evenemang på Malmömässan

30
14
sep 2023
 

Van Gogh Alive

Välkommen till en magisk värld där kända målningar blir levande. Van Gogh Alive är en digital upplevelse med levande grafik och musik och har förtrollat över 8.5 miljoner i 85+ länder. 3000 bilder förvandlar väggar, golv, tak till ett unikt konstverk – en kulturell pärla i Malmö, en multisensorisk upplevelse!

08
10
nov 2023
 

Øredev Developer Conference

Välkommen till Øredev 2023! Øredev är en av de största IT-konferenserna i Skandinavien för utvecklare. Konferensen erbjuder över 100 sessioner att välja mellan under tre dagar, som ger dig massor med inspiration och lärdomar för att fortsätta prestera ditt allra bästa året runt.

09
11
nov 2023
 

Gymnasiemässan

Välkommen till gymnasiemässan i Malmö den 9–11 november.
Gymnasiemässan riktar sig till dig som går sista året i grundskolan och söker gymnasieutbildning i Malmö, Svedala, Trelleborg eller Vellinge. Här får du hjälp att välja en utbildning och yrke, som passar just dig.

15
16
nov 2023
 

Nordic Organic Food Fair

Välkommen till Nordens enda branschmässa för certifierad ekologisk mat och dryck! Är du en återförsäljare, distributör, grossist, gårdsbutik, kock, importör eller arbetar inom dagligvaruhandeln? Då är det här din mötesplats att upptäcka produkter och företag som banar vägen för vår hälsa och planet! Var med och skapa en hållbar framtid!

15
16
nov 2023
 

Eco Living Scandinavia

Välkommen till Nordens största branschmässa för hållbara och hälsosamma produkter. Har ditt företag hållbarhetsstrategier eller mål? Då är Eco Living Scandinavia rätt plats för dig att hitta de senaste produkterna och lösningar för en hälsosam planet och befolkning. Du kan vänta dig två intensiva dagar av nätverkande, nya produkter och ett fullspäckat konferensprogram. Var med och skapa en hållbar framtid!

15
16
nov 2023
 

Natural Beauty Show

Välkommen till Nordens största B2B-mötesplats för naturlig och ekologisk skönhet och egenvård. Letar du efter produkter som möter dina konsumenters och kunders nya efterfrågan? Natural Beauty Show presenterar varumärken, produkter och företag som har fokus på minimalism, natur och rena innehållsförteckningar. Var med och skapa en hållbar framtid!

06
dec 2023
 

SACO Studentmässa

Skånes största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. På Saco Studentmässa får våra besökare fakta och inspiration för studievalet hos våra svenska och internationella utställare och på våra seminarier.
Vi ger faktainformation om yrke och arbetsmarknad genom Sacoförbunden som är experter på sina yrken och har en vägledning med erfarna studie- och yrkesvägledare.

25
jan 2024
 

VA Tour Sweden

Sveriges största mässa inom markförlagd VA – VA Tour Sweden. Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA. Det bjuds också på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

7
8
feb 2024
 

Elmässan Syd

Välkommen till Elmässan – affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.
Den 7-8 february är det dags för södra Sveriges stora event för el-och belysningsbranschen! Vi bjuder in till ett kokande mässgolv med ledande företag som presenterar de senaste produkterna. Lär dig om nyheter och trender i branschen och träffa tusentals kollegor under två härliga dagar.

7
8
feb 2024
 

Fastighetsmässan Syd

Välkommen till FastighetsMässan – mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter.
Den 7-8 februari arrangeras södra Sveriges stora event för fastighetsbranschen och samlar ledande leverantörer inom förvaltning, drift och underhåll med inköpskraftiga beslutsfattare. Nya produkter, heta trender och mängder av branschkollegor, allt under två intensiva dagar!

01
26
mar 2024
 

Monet’s Garden –The Immersive Experience

Kliv in i Claude Monets förtrollande värld. Genom skärmar, stora projektioner, interaktiva installationer och musik dyker vi djupt ner i Monets mästerliga målningar. Ta del av en immersiv helhetsupplevelse, där illusioner blir till verklighet och du själv kan vara med och forma resultatet.

24
25
sep 2025
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Sveriges största mässa för branschen, den sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Här visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och trender samtidigt som du får lyssna till branschexperternas inspirerande samtal på mässans scener. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Scroll to Top