Kommande evenemang på Malmömässan

26
maj 2022
 

Auschwitz. Not long ago. Not far away.

Utställningen är en lärorik upplevelse om ett av de mest väldokumenterade folkmord på den långa listan över illdåd som mänskligheten begått genom historien.
Premiär på Malmömässan den 26 maj 2022. För första gången i historien visas mer än 700 originalföremål upp genom den prisbelönta utställningen om Auschwitz.
Utställningen är producerad av Musealia och Auschwitz-Birkenau State Museum

17
18
aug 2022
 

KOMMEK

SVERIGES VIKTIGASTE MÖTE FÖR OFFENTLIG SEKTOR – TILLBAKA I MALMÖ 17-18 augusti 2022!
KOMMEK är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På KOMMEK möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Tillsammans skapar vi Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två inspirerande och engagerande dagar i Malmö.

26
28
aug 2022
 

Nordic Padel Festival

Padel är på stark frammarsch! Nordic Padel Festival kommer att bli en upple­velse för alla inblandade, något du som padel-älskare inte får missa. Vi plane­rar för att ha utställare på plats, spännande padeltävlingar med duktiga spelare, prova-på-aktiviteter och seminarier med mera. Välkommen till tre inspirerande dagar i Padelns tecken på Malmömässan 26-28 augusti!

14
15
sep 2022
 

Elmässan Syd

Välkommen till Elmässan i Malmö den 14-15 september 2022! Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Upptäck framtidens innovationer, möt branschexperter och gör affärer, enkelt och effektivt.

14
15
sep 2022
 

Fastighetsmässan Syd

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Den 14-15 september 2022 är vi återigen tillbaka i Malmö. Detta är mässan för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige. Här kan du ta del av framtidens produkter och tjänster och träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

17
18
sep 2022
 

Köpa hus utomlands

Boende utomlands – En investering att njuta av!
Den 17-18 september är du välkommen att återigen besöka fastighetsmässan Köpa hus utomlands  
i Malmö på MalmöMässan. Här träffar du ett stort och brett urval av utställare som visar fastigheter från hela
världen samt övrig service man kan behöva vid ett fastighetsköp utomlands.
Självklart kan du också som vanligt ta del av våra populära seminarier om hur ett fastighetsköp går till i olika länder,
skatter vid utflyttning, pensionering utomlands och bostadslån i utlandet som några exempel.
All registrering av gratisbiljetter sker via vår hemsida.
Välkommen!

Scroll to Top