Kommande event på Malmömässan:

19
Oct 2020
 

Monitor Roadshow 2020 Södra Sverige

Håller ni på att investera i ny AV-teknik? Då tycker vi att du borde besöka Monitor Roadshow. På Monitor Roadshow samlas de främsta tillverkarna och distributörerna från AV-branschen för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch.

12
14
Mar 2021
 

Home & Outside Syd

Mässan för dig som vill förbättra ditt boende, uteplats eller trädgård. Upptäck nya, spännande produkter och leverantörer, få gratis rådgivning och Inspireras av trädgårdsprofiler och experter inom bygg och renovering!

19
20
May 2021
 

Smart Manufacturing

Smart Manufacturing är mässan för hela Sveriges tillverkande industri med fokus på smarta produktionslösningar, digitalisering & Industri 4.0. Mässan riktar sig till de som står inför utmaningen att ställa om till uppkopplad produktion, de som vill veta mer om ämnet industri 4.0 eller till de som redan driver en smart fabrik och önskar att ta del av nyheter och innovationer på marknaden. Väl på plats hittar man det allra senaste inom smart industri, ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen.

19
20
May 2021
 

Logistics & Automation syd

Logistics & automation i Malmö är Sveriges senaste tillskott av logistikmässor, framtagen för att bättre matcha branschens snabba utveckling. Här
visas den senaste tekniken inom in­tralogistik och effektiva logistiklösningar. Välkommen att delta och upptäck Sydsveriges skarpaste logistikarena!

26
27
May 2021
 

Plastteknik Nordic

Nordens ledande mötesplats inom polymera material, design, bearbetning, produktion eller cirkulära polymerflöden. Här kan du utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter, träffa marknadsledande leverantörer, utforska produktnyheter & tjänster och inspireras på intressanta seminarier. På Plastteknik Nordic hittar du allt på samma plats under två intensiva mässdagar!

Scroll to Top