Kommande evenemang på Malmömässan

15
apr 2023
 

Det goda livet – med specialkost

Det goda livet – med specialkost
Äntligen är det dags för Specialkostmässan. Välkommen till en inspirerande mässa för dig som inte tål gluten och/eller laktos. Maten är vår ”medicin” och intresset är stort för att finna produkter som förgyller och underlättar tillvaron. Lyssna på intressanta föreläsningar och ställ frågor direkt till dietist och ombudsman. Träffa våra utställare, provsmaka och handla direkt på plats till bra mässpriser.

25
27
apr 2023
 

Seniormässan

Mässan för aktiva seniorer kommer åter till Malmö. Detta är mötesplatsen för 55+. Kom och testa din nya hobby. Boka din nästa resa direkt hos en av våra reseutställare. Få information och kunskap från våra kunniga utställare inom juridik, hälsa och ekonomi.

10
11
maj 2023
 

Plastteknik Nordic

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. På plats hos oss upplever du spännande möten, innovativa utställarnyheter och inspirerande seminarier med föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri.

20
21
sep 2023
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Sveriges största mässa för branschen, den sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Här visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och trender samtidigt som du får lyssna till branschexperternas inspirerande samtal på mässans scener. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

7
8
feb 2024
 

Elmässan Syd

Välkommen till Elmässan – affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.
Den 7-8 february är det dags för södra Sveriges stora event för el-och belysningsbranschen! Vi bjuder in till ett kokande mässgolv med ledande företag som presenterar de senaste produkterna. Lär dig om nyheter och trender i branschen och träffa tusentals kollegor under två härliga dagar.

7
8
feb 2024
 

Fastighetsmässan Syd

Välkommen till FastighetsMässan – mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter.
Den 7-8 februari arrangeras södra Sveriges stora event för fastighetsbranschen och samlar ledande leverantörer inom förvaltning, drift och underhåll med inköpskraftiga beslutsfattare. Nya produkter, heta trender och mängder av branschkollegor, allt under två intensiva dagar!

Scroll to Top