Kommande evenemang på Malmömässan

02
03
feb 2022
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

-Fastfood & Café & Restaurant Expo är branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Under två effektiva dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och inspirerande branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. Denna mässa arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg

11
13
mar 2022
 

Stora Villamässan

På Stora Villamässan finns mängder av kunniga utställare som visar produkter och tjänster för ett bättre boende. Ska du renovera, bygga till, bygga nytt eller bara fräscha upp ditt hem är detta platsen för dig. Allt från fönster, dörrar, tak och nyckelfärdiga hus till pooler och spabad finner du här.  Passa på att få inspiration för ditt nästa projekt – stort som litet. Välkommen till Malmömässan 11–13 mars!

11
13
mar 2022
 

Vår Trädgård

När odlingssäsongen äntligen drar igång och trädgården och balkongen pockar på uppmärksamhet är Vår Trädgård den perfekta platsen för dig att botanisera på. Växter, fröer, lökar, redskap och mycket mer finner du på mässan. Här kan du också fråga våra kunniga utställare och experter på plats om råd för just dina behov. Dessutom intressanta och spännande föredrag från vår stora scen. Välkommen till Malmömässan 11–13 mars!

18
19
mar 2022
 

Malmö Öl & Whiskyfestival

Välkommen till Malmö Öl & Whiskyfestival den 18–19 mars! Detta är sedan många år tillbaka den naturliga mötesplatsen för dig som uppskattar goda och spännande drycker i en unik och stämningsfull miljö. Här finns allt från det lilla nystartade bryggeriet till de världsledande dryckesproducenterna. Du har även möjlighet att besöka våra populära dryckesskolor med allt från japansk whisky till skånsk gin.

08
10
apr 2022
 

Sy- & Hantverksfestivalen

Skapa själv! Sy- & Hantverksfestivalen är platsen där du kan utveckla dina kunskaper eller lära dig något helt nytt. Det finns workshops inom stickning, virkning, smycken, sömnad och mycket, mycket mer. Du får dessutom möjligheten att handla direkt på plats av våra många och kunniga utställare. Välkommen!

26
28
apr 2022
 

Seniormässan

Seniormässan är Sveriges största mässa för dig som vill leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen. Här möter du ett stort antal utställare med ett stort och varierat utbud av kvalitetsprodukter och erbjudanden. Utställarna på plats representerar många olika områden: resor, hälsa, skönhet, kultur, boende, ekonomi, teknik, vård, shopping och upplevelser. Hjärtligt välkommen till Malmömässan 26–28 april!

05
maj 2022
 

VA Tour Sweden

Sveriges största mässa inom markförlagd VA – VA Tour Sweden. Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

26
maj 2022
 

Auschwitz. Not long ago. Not far away.

Utställningen är en lärorik upplevelse om ett av de mest väldokumenterade folkmord på den långa listan över illdåd som mänskligheten begått genom historien.
Premiär på Malmömässan den 26 maj 2022. För första gången i historien visas mer än 700 originalföremål upp genom den prisbelönta utställningen om Auschwitz.
Utställningen är producerad av Musealia och Auschwitz-Birkenau State Museum

26
28
aug 2022
 

Nordic Padel Festival

Padel är på stark frammarsch! Nordic Padel Festival kommer att bli en upple­velse för alla inblandade, något du som padel-älskare inte får missa. Vi plane­rar för att ha utställare på plats, spännande padeltävlingar med duktiga spelare, prova-på-aktiviteter och seminarier med mera. Välkommen till tre inspirerande dagar i Padelns tecken på Malmömässan 26-28 augusti!

14
15
sep 2022
 

Elmässan Syd

Välkommen till Elmässan i Malmö den 14-15 september 2022! Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Upptäck framtidens innovationer, möt branschexperter och gör affärer, enkelt och effektivt. Vi ses på Malmömässan!

14
15
sep 2022
 

Fastighetsmässan Syd

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Den 14-15 september 2022 är vi återigen tillbaka i Malmö. Detta är mässan för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige. Här kan du ta del av framtidens produkter och tjänster och träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

Scroll to Top