Kommande evenemang på Malmömässan

07
dec 2022
 

Saco Studentmässa 7 december

Sveriges största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. Minst en tredjedel av Sveriges avgångselever besöker våra mässor för fakta och inspiration hos våra utställare och på våra seminarier. 2022 ses vi irl igen – kombinerat med digitala event under hela läsåret.

07
08
feb 2023
 

Forum Jämställdhet

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens. Här möts deltagare från offentlig och privat sektor. Vårt program med ministrar, internationella talare, experter och praktiker ger kunskap, verktyg och kraft att skapa bättre och mer jämställda verksamheter.

11
12
feb 2023
 

Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa

Välkommen till Bröllopsfeber. Här kommer du att få se årets trender och nyheter, få inspiration, möta Sveriges bästa bröllopsföretag och framför allt, få massor av erbjudanden som du inte annars kan få. Du möter ca 100 av Sveriges bästa och mest erfarna leverantörer och bröllopsföretag som är där på plats.

25
28
feb 2023
 

Monet’s Garden –The Immersive Experience

Kliv in i Claude Monets förtrollande värld. Genom skärmar, stora projektioner, interaktiva installationer och musik dyker vi djupt ner i Monets mästerliga målningar. Ta del av en immersiv helhetsupplevelse, där illusioner blir till verklighet och du själv kan vara med och forma resultatet.

17
18
mar 2023
 

Malmö Öl- & Whiskyfestival

Välkommen till Malmö Öl & Whiskyfestival – en helhetsupplevelse och en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Här träffar du allt från det allra minsta, nystartade bryggeriet till de världsledande dryckesleverantörerna med mångårig erfarenhet. Dofta, smaka, njut!

25
26
mar 2023
 

Köpa hus utomlands

Boende utomlands – En investering att njuta av!
Den 25-26 mars är du välkommen att återigen besöka fastighetsmässan Köpa hus utomlands  
i Malmö på MalmöMässan. Här träffar du ett stort och brett urval av utställare som visar fastigheter från hela
världen samt övrig service man kan behöva vid ett fastighetsköp utomlands.
Självklart kan du också som vanligt ta del av våra populära seminarier om hur ett fastighetsköp går till i olika länder,
skatter vid utflyttning, pensionering utomlands och bostadslån i utlandet som några exempel.
All registrering av gratisbiljetter sker via vår hemsida.
Välkommen!

15
apr 2023
 

Det goda livet – med specialkost

Det goda livet – med specialkost
Äntligen är det dags för Specialkostmässan. Välkommen till en inspirerande mässa för dig som inte tål gluten och/eller laktos. Maten är vår ”medicin” och intresset är stort för att finna produkter som förgyller och underlättar tillvaron. Lyssna på intressanta föreläsningar och ställ frågor direkt till dietist och ombudsman. Träffa våra utställare, provsmaka och handla direkt på plats till bra mässpriser.

25
27
apr 2023
 

Seniormässan

Mässan för aktiva seniorer kommer åter till Malmö. Detta är mötesplatsen för 55+. Kom och testa din nya hobby. Boka din nästa resa direkt hos en av våra reseutställare. Få information och kunskap från våra kunniga utställare inom juridik, hälsa och ekonomi.

10
11
maj 2023
 

Plastteknik Nordic

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. På plats hos oss upplever du spännande möten, innovativa utställarnyheter och inspirerande seminarier med föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri.

20
21
sep 2023
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Sveriges största mässa för branschen, den sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Här visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och trender samtidigt som du får lyssna till branschexperternas inspirerande samtal på mässans scener. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Scroll to Top