Kommande evenemang på Malmömässan

13
dec 2021
 

Monitor Roadshow

Nordens största B2B-mässa för yrkesverksamma inom den audiovisuella branschens alla delar, med fokus på mötet, tekniken och affärer. Här träffar du potentiella kunder med inflytande över inköp i sina organisationer och har möjlighet att knyta nya affärskontakter.

18
jan 2022
 

VA Tour Sweden

Sveriges största mässa inom markförlagd VA – VA Tour Sweden. Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

22
23
jan 2022
 

Bröllopsfeber

Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa
Välkommen till Bröllopsfeber. Här kommer du att få se årets trender och nyheter, få inspiration, möta Sveriges bästa bröllopsföretag och framför allt, få massor av erbjudanden som du inte annars kan få. Du möter ca 200 av Sveriges bästa och mest erfarna leverantörer och bröllopsföretag som är där på plats.

02
03
feb 2022
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

-Fastfood & Café & Restaurant Expo är branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Under två effektiva dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och inspirerande branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. Denna mässa arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg

09
10
feb 2022
 

Elmässan Syd

Upptäck en värld av fiber, elinstallation och belysning den 9 och 10 februari då du tillsammans med branschkollegor blickar in i framtiden och bygger upp ett professionellt nätverk. Elmässan Syd är mötesplatsen du inte får missa under årets två mest intensiva och säljfokuserade dagar.

09
10
feb 2022
 

Fastighetsmässan Syd

FastighetsMässan – mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter är återigen tillbaka i Malmö den 9-10 februari 2022. Detta är mässan för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige. En dedikerad mötesplats för södra Sverige har efterfrågats länge och är avgörande för affärsrelationerna i regionen.

18
19
mar 2022
 

Malmö Öl & Whiskyfestival

Välkommen till Malmö Öl & Whiskyfestival den 18–19 mars! Detta är sedan många år tillbaka den naturliga mötesplatsen för dig som uppskattar goda och spännande drycker i en unik och stämningsfull miljö. Här finns allt från det lilla nystartade bryggeriet till de världsledande dryckesproducenterna. Du har även möjlighet att besöka våra populära dryckesskolor med allt från japansk whisky till skånsk gin.

08
10
apr 2022
 

Sy- & Hantverksfestivalen

Skapa själv! Sy- & Hantverksfestivalen är platsen där du kan utveckla dina kunskaper eller lära dig något helt nytt. Det finns workshops inom stickning, virkning, smycken, sömnad och mycket, mycket mer. Du får dessutom möjligheten att handla direkt på plats av våra många och kunniga utställare. Välkommen!

Scroll to Top