Kommande evenemang på Malmömässan

17
18
aug 2022
 

KOMMEK

SVERIGES VIKTIGASTE MÖTE FÖR OFFENTLIG SEKTOR – TILLBAKA I MALMÖ 17-18 augusti 2022!
KOMMEK är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På KOMMEK möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Tillsammans skapar vi Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två inspirerande och engagerande dagar i Malmö.

06
07
sep 2022
 

Fokus Hjälpmedel Skåne

Fokus Hjälpmedel erbjuder relevant fortbildning för förskrivare och hjälpmedelskonsulenter. Genom intressanta och aktuella föreläsningar och genom workshops där tillfällen till praktiska övningar ges får besökarna chans att utveckla sig i sin yrkesroll. På den stora leverantörsutställningen presenteras de senaste produkterna av de kunniga utställarna – allt för att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök. Ett besök på hjälpmedelsmötet ska ses som välinvesterad fortbildning dit man som arbetsgivare absolut skickar sina medarbetare.

14
15
sep 2022
 

Elmässan Syd

Välkommen till Elmässan i Malmö den 14-15 september 2022! Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Upptäck framtidens innovationer, möt branschexperter och gör affärer, enkelt och effektivt.

14
15
sep 2022
 

Fastighetsmässan Syd

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Den 14-15 september 2022 är vi återigen tillbaka i Malmö. Detta är mässan för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige. Här kan du ta del av framtidens produkter och tjänster och träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

17
18
sep 2022
 

Köpa hus utomlands

Boende utomlands – En investering att njuta av!
Den 17-18 september är du välkommen att återigen besöka fastighetsmässan Köpa hus utomlands  
i Malmö på MalmöMässan. Här träffar du ett stort och brett urval av utställare som visar fastigheter från hela
världen samt övrig service man kan behöva vid ett fastighetsköp utomlands.
Självklart kan du också som vanligt ta del av våra populära seminarier om hur ett fastighetsköp går till i olika länder,
skatter vid utflyttning, pensionering utomlands och bostadslån i utlandet som några exempel.
All registrering av gratisbiljetter sker via vår hemsida.
Välkommen!

07
dec 2022
 

Saco Studentmässa 7 december

Sveriges största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. Minst en tredjedel av Sveriges avgångselever besöker våra mässor för fakta och inspiration hos våra utställare och på våra seminarier. 2022 ses vi irl igen – kombinerat med digitala event under hela läsåret.

Scroll to Top