Kommande event

29
30
jan 2020

Fastfood & Café

Upplev spännande och oväntade smakkombinationer den 29 och 30 januari på Malmömässan under branschmässan för hela restaurang-, fastfood- och caféindustrin. Ta chansen att träffa specialister och inspireras av årets nyheter bland ett stort utbud av allt från livsmedel och drycker till utrustning, tekniska lösningar och smarta förpackningar.

29
30
jan 2020

Restaurangexpo

Den 29 och 30 januari fylls Malmömässan av aktörer inom restaurang-, fastfood- och caféindustrin. Spana in årets produktlanseringar, inspireras av provsmakningar och passa på att lyssna på intervjuer av branschprofiler. Upplev ett unikt sortiment bland mässans utställare och ta reda på hur du kan lyfta din verksamhet till nästa steg.

08
09
feb 2020

Bröllopsfeber

Välkommen till Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa! Över 100 utställare med allt du kan tänkas vilja ha och behöva till ert bröllop. Två modevisningar per dag, dansskola, forum med bröllopsexperten Anna Fürst, champagnebar, tävlingar och massor av erbjudanden. Just nu kan du köpa VIP-biljett med upp till 50% i rabatt!

26
27
feb 2020

Fastighetsmässan Syd

Fastighetsmässan Syd är mötesplatsen för hållbara lösningar inom drift, underhåll, energi och förvaltning. Här samlas fastighetsbranschens beslutsfattare och påverkare som alla söker underlag för nya inköp med de senaste trenderna i fokus. På Fastighetsmässan Syd möts utställare och besökare med det gemensamma intresset att utveckla framtidens fastigheter och skapa en hållbar och attraktiv Öresundsregion.

26
27
feb 2020

Säkerhet Syd

Säkerhetsbranschen är i ständig förändring. Framsteg inom teknologi möjliggör nya lösningar i samma takt som våra behov utvecklas och ställer allt högre krav på branschen. Utvecklingen av AI, smarta sensorer, drönare och maskininlärning förändrar möjligheterna för hela branschen. På Säkerhet Syd kan du ta del av det senaste genom vårt seminarieprogram och se produktnyheter och nya lösningar i leverantörernas montrar.

05
08
mar 2020

Outside living (f.d. Vår Trädgård)

På den publika mässan Outside Living hittar du produkter, tjänster och inspiration till uterum och trädgård. På plats finns utställare och branschprofiler som kan ge sina bästa råd och tips. Ta del av vårt scenprogram och de senaste nyheterna inom bl.a. odling, trädgårdsplanering och hållbarhet för de flesta typer av utemiljö.

05
08
mar 2020

Home etc. (f.d. Stora Villamässan)

En publik mässa för dig som är intresserad av förvalta eller utveckla ditt hem, oavsett om det är en villa, radhus, bostadsrätt eller sommarboende. På Home etc. ryms allt som har med bygg, renovering, el, värme, interiör, exteriör samt smarta hem och tekniska prylar under ett tak. Köp produkter, tjänster eller få rådgivning för att utveckla ditt boende. Inspireras av vårt scenprogram och ta del av de senaste nyheterna.

21
22
mar 2020

Köpa hus utomlands

Går du i tankarna att köpa ditt drömboende utomlands? Då är du varmt välkommen till fastighetsmässan Köpa hus utomlands där du kan träffa utställare som visar objekt från olika länder, ställa frågor samt ta del av intressanta seminarier.

25
26
apr 2020

UnderBARA BARN

UnderBARA BARN är mässan som tar små barn på stort allvar. Det blir en helg med roligheter för hela familjen där fokus ligger på graviditet och barn mellan 0-6 år. Välkommen att ta del av inspiration, shopping, nyheter, seminarier och aktiviteter! Fri entré för alla barn.

19
20
aug 2020

KOMMEK

KOMMEK är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På KOMMEK möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Tillsammans skapas Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två inspirerande och engagerande dagar.

19
20
sep 2020

Köpa hus utomlands

Går du i tankarna att köpa ditt drömboende utomlands? Då är du varmt välkommen till fastighetsmässan Köpa hus utomlands där du kan träffa utställare som visar objekt från olika länder, ställa frågor samt ta del av intressanta seminarier.

26
27
maj 2021

Plastteknik Nordic 2021

Nordens ledande mötesplats inom polymera material, design, bearbetning, produktion eller cirkulära polymerflöden. Här kan du utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter, träffa marknadsledande leverantörer, utforska produktnyheter & tjänster och inspireras på intressanta seminarier. På Plastteknik Nordic hittar du allt på samma plats under två intensiva mässdagar!

Scroll to Top