Kommande evenemang på Malmömässan

22
23
maj 2024
 

Fokus Hjälpmedel Skåne

Upptäck det senaste inom hjälpmedel på Fokus Hjälpmedel-mässan! Från banbrytande teknik till praktiska lösningar – hitta allt du behöver för ett liv med ökad självständighet och komfort. Utforska innovativa produkter, knyt värdefulla kontakter och få inspiration för en mer inkluderande framtid. Missa inte chansen att vara en del av detta viktiga evenemang!

25
maj 2024
 

DET GODA LIVET – med specialkost

Välkommen till södra Sveriges glutenfria mässa i Malmö. DET GODA LIVET fyller 10 år och det vill vi fira! Har du celiaki? Äter du glutenfritt? Nyfiken på nya glutenfria produkter på marknaden? Då ska du besöka vår inspirerande mässa. Lyssna på intressanta föreläsningar och ställ frågor direkt till dietist och ombudsman. Träffa våra utställare, provsmaka och handla direkt på plats till bra mässpriser.

04
jun 2024
 

The Nordic Carbon Capture Expo

Välkommen till Nordic CCUS Expo, där vi belyser Carbon Capture, Utilization, & Storage roll i övergången till en netto-noll koldioxidekonomi. Träffa ledande CCUS-företag, delta i seminarier och studiebesök och knyt värdefulla kontakter. Det är här framtidens hållbara affärsmöjligheter formar sig! 

21
22
maj 2025
 

Industrimässorna Öresund

Tre mässor under två dagar skapar Nordens största mötesplats 2025 för industrin. En branschöverskridande mötesplats med fokus på framtidens hållbara och effektiva industri.
Utställning med kostnadsfria seminarier på tre öppna scener.

21
22
maj 2025
 

Automationsteknik 2025

Välkommen till Automationsteknik 2025. Mässan för den tillverkande industrin med industriautomation, robotteknik, smarta fabriker och digitaltransformation.

21
22
maj 2025
 

Underhållsteknik 2025

Välkommen till mötesplatsen för produktionsinriktat och förebyggande underhåll.
På mässans visas produkter och lösningar för ett effektivt, driftsäkert och smart underhåll.

21
22
maj 2025
 

ProcessExpo 2025

Välkommen till mötesplatsen för hela processindustrin 2025 med fokus på energi, grön innovation och effektiv produktion. På mässan presenteras den senaste tekniken, produktionsutrustningen och lösningar för den framtida processindustrin.

24
25
sep 2025
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Sveriges största mässa för branschen, den sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Här visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och trender samtidigt som du får lyssna till branschexperternas inspirerande samtal på mässans scener. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

4
5
feb 2026
 

Elmässan Syd

Sveriges stora mötesplats för el-och belysningsbranschen! Här får du upptäcka de senaste produkterna inom installation, belysning, fiber, solenergi och laddning. Ta del av ett gediget seminarieprogram med experter som redogör för nya regler, lagar och inspirerande case. Och det bästa av allt? Du får chansen att träffa mängder med branschkollegor!

4
5
feb 2026
 

Fastighetsmässan Syd

FastighetsMässan – mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Här visar branschens leverantörer upp sina senaste inom förvaltning, drift, underhåll, energi, säkerhet och utemiljö. Ta även del av ett spännande scenprogram som lyfter inspirerande case och ger dig nya verktyg i ditt framtida arbete, samtidigt som du får träffa vänner och kollegor från branschens alla hörn!

Scroll to Top