Plenumsal för upp till 3000 personer

I vårt kongresscenter finns salarna Stortorget 1 och 2 som tillsammans är perfekta för stora sällskap upp till 1100 personer. Grundteknik är inkluderad i salen och innefattar headset, projektorer, dukar, scen och belysning. Fritt och snabb wifi finns tillgängligt i hela byggnaden. Vid behov av större plenumsittning bygger vi upp detta i vår hallens blackbox och kan då ta upp till 3000 personer i plenumsittning. Du bestämmer storlek och utformning på ytan som vi draperar med svarta tyger och installerar matta, stämningsbelysning och teknik efter ert behov.

Plenumsal upp till 1100 personer

Sal Stortorget 1 och 2 tar tillsammans 1100 personer. Välj mellan att använda den utdragbara läktaren som tar 450 personer, tillsammans med stolar på golv alternativt endast stolar på golv. Grundteknik ingår i salarna.

Plenary

Plenumsal för 1100-3000 personer

Större sällskap upp till 3000 personer passar perfekt i vår blackbox i hallen. Vi anpassar ytan efter antal deltagare så ytan känns perfekt för arrangemanget. Plenumsalen kan självklart kombineras med kongresscentrets breakout rooms & stora utställningsytor.

DSC00059

Vill du veta mer eller boka lokal?
Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda eller boka lokal? Kontakta oss!

Kontakta oss

Sales Guest Events Malmömässan

Scroll to Top