2016-09-14

SVT-profilen Behrang Miri kommer till SETT SYD

Nu är det klart att Behrang Miri kommer att leda styrning- och ledningsspåret på Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. SETT SYD arrangeras för andra året i rad den 1-2 november på Malmömässan.

Behrang Miri är programledaren från SVT med ett brinnande intresse för folkbildning, mångfaldsfrågor och frågor som rör barn och ungdomars delaktighet i samhället.

- Jag ser fram emot två dagar fyllda med inspiration, reflektion, passion och aktion. Hur kan vi ta vara på teoretiska analyser kopplad till ledarskap och pedagogik och omsätta det till praktiska handlingar. Jag ser fram emot att vi gemensamt - deltagare samt föreläsare kan skapa en injektion för en bättre skola där alla barn känner sig delaktiga och inkluderade. Lärandet är ett livslång process så låt oss utveckla processen gemensamt, säger Behrang Miri.

- Vi är otroligt glada över att Behrang Miri leder vårt styrning- och ledningsspår. Behrangs engagemang och driv smittar av sig vilket kommer att ge intressanta diskussioner och nya insikter under dessa två dagar, säger Moa Backman, konferensansvarig SETT SYD. 

SETT startade i Stockholm för fem år sedan och finns i Malmö under namnet SETT SYD sedan förra hösten. Fokus ligger på inspiration och innovativt lärande, och den riktar sig till lärare i grundskola, gymnasieskola, förskola och fritidshem samt speciallärare och specialpedagoger. På mässgolvet finns ett 80-tal utställare som t ex. leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

SETT SYD arrangeras av RAU och Easyfairs i samarbete med Lärarförbundet. Våra kommunpartners är Malmö Stad, Landskrona stad och Simrishamn.

Pressackreditering
Vill du bevaka SETT SYD, pressackreditera dig här.

För mer information besök hemsidan eller kontakta:
Lina Hann, projektledare SETT SYD, lina.hann@easyfairs.com, 08-506 650 02
Fredrik Svensson, Rektorsakademien Utveckling, medgrundare till SETT,fredrik@rautveckling.se, 073-340 41 10
Marika Metsola Renström, pressansvarig, marika.renstrom@artexis.com, 08-506 650 35

Om Rektorsakademien Utveckling
RAU, Rektorsakademien Utveckling, är baserade i Stockholm och bedriver utvecklingsprojekt, ledarutveckling, kreativitetsutveckling, omvärldsbevakning och opinionsbildning inom ramen för Svensk skola, arbetsliv och framtid. Vår idé är att bidra till att skolor och företag utvecklas i samklang med samhällsutvecklingen och vår samtid. RAU grundades 2011 av Fredrik Svensson och har sedan starten hunnit bilda en rad viktiga utvecklingsprojekt. 
Läs mer om RAU.

Easyfairs arrangerar idag 200 mässor i 19 länder (Algeriet, Belgien, Danmark, Förenade Arabemiraten, Finland, Frankrike, Kanada, Nederländerna, Norge, Portugal, Ryssland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike,). 

Artexis driver elva mässanläggningar i Benelux-länderna, Tyskland och Norden (Gent, Antwerpen, två anläggningar i Namur, Mechelen-Bryssel Nord, Mons, Hardenberg, Gorinchem, Venray, Kistamässan i Stockholm och Malmömässan i Malmö).

Under räkenskapsåret 2016–2017 sysselsätter koncernen över 700 personer och beräknas omsätta 167 miljoner Euro.

Fler nyheter


För pressfrågor rörande Malmömässan, vänligen kontakta:

VD, Malmömässan
Fredrik Lantz
070-365 14 45